Select Page

Politica de confidențialitate

1. CINE SUNTEM?

Noi, adica societatea Vineri 15 Pub SRL, am luat măsurile tehnice și organizatorice necesare în vederea respectării datelor tale cu caracter personal împotriva pierderii sau alterării, precum și în vederea eliminării riscurilor privind accesul neautorizat.

Astfel, prelucrarea datelor cu caracter personal este în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor cu caracter personal și a Regulamentului UE 2016/679 (în continuare GDPR).

Datele noastre de contact:

Eroii de la Paulis nr.27C,
Timisoara – România

Email: [email protected]

2. CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM DESPRE TINE?

Cand vorbim despre date cu caracter personal ne referim la datele cu ajutorul carora poate fi identificata clar o persoana fizica in viata, cum ar fi numele si domiciliul din cartea de identitate, adresa de resedinta, numarul de telefon, adresa de e-mail. Identificarea trebuie sa poata fi facuta exclusiv in baza acestor informatii sau in coroborare cu alte date in a caror posesie suntem.

Daca alegi sa utilizezi site-ul nostru, vom putea colecta urmatoarele informatii personale despre tine: numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa postala, adresa IP, data nasterii, date incarcate pe conturile de pe rețelele de socializare, daca te-ai conectat cu acestea.

In toate cazurile, detaliile pe care ti le solicitam prin intermediul site-ului sunt necesare pentru a-ti oferi un serviciu optim, iar in cazul in care refuzi sa ni le furnizezi este posibil sa nu poti beneficia pe deplin de serviciile noastre.

In cadrul festivalului sunt prezenti pentru a imortaliza cele mai tari momente fotografi si jurnalisti acreditati, astfel ca putem prelucra si date constand in imaginea ta prin intermediul fotografiilor sau filmarilor. Aceste fotografii/filmari vor fi prelucrate exclusiv in scop jurnalistic sau artistic. Nu vom folosia imaginea ta in scopuri comerciale, decat cu acordul tau prealabil.

3. CUM COLECTAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Colectam informatii despre tine in două moduri:

In mod automat – atunci cand utilizezi serviciile noastre de pe WEB/APP, colectam informatii prin intermediul cookie-urilor si prin logarea activitatii tale. Pentru mai multe informatii privind utilizarea cookie-urilor, te rugam sa consulti informatiile de pe site.
In plus, daca in prealabil ne-ai furnizat informatii cu caracter personal, putem asocia automat acele informatii cu alte informatii pe care le colectam din contul tau de utilizator ori de cate ori te loghezi, astfel incat sa te putem identifica pe mai multe dispozitive si browsere, oferindu-ti aceeasi experienta de navigare, indiferent de mediul pe care te conectezi.

De la terti – informatii despre tine putem obtine si de la terte parti. Putem obtine informatii despre tine si de la terte parti ce opereaza date prin intermediul cookie-urilor.
Mentionam ca datele tale vor fi stocate pentru o perioada rezonabila de timp, raportat la scopul pentru care am colectat acele date. De exemplu, datele prelucrate in scopul participarii la un concurs vor fi stocate exclusiv pentru perioada desfasurarii si validarii concursului, daca nu exista obligatii legale care impun pastrarea acestora. De asemenea, datele cuprinse in profilul tau din aplicatia WEB/APP vor fi stocate pana vei opta pentru stergerea contului.

4. CUM UTILIZAM DATELE TALE CU CARACTER PERSONAL?

Atunci cand interactionezi cu noi vom colecta date cu caracter personal si le vom folosi in diverse scopuri, cum ar fi: informarea utilizatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la serviciile sau bunurile achizitionate, trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) gestionarea WEB-ului/APP, pentru a va permite sa utilizati serviciile noastre, inclusiv sa iti trimitem biletele online, sa te abonezi la Newslettere, sa te informam despre achizitiile efectuate sau alte anunturi administrative, sa ne contactezi etc., conform scopului mentionat la momentul la care ne-ai furnizat in mod direct datele (ex: obtinerea acreditarii de presa, inscrierea la campaniile promotionale si concursurile evenimentului, etc.), folosim, de asemenea, datele tale cu caracter personal pentru a analiza si evalua interesele si preferintele personale, pentru a personaliza experientele tale de pe site si pentru a ne imbunatati serviciile si a-ti oferi servicii potrivite intereselor si preferintelor dvs.

5. CUI TRANSFERAM DATELE TALE?

Iti garantam ca datele tale nu vor fi vandute sau inchiriate catre alte persoane fizice sau juridice, astfel incat sa poata fi folosite de catre alte companii, fara consimtamantul tau. Cu toate acestea, vom putea comunica datele tale unor terti pentru a ne asigura ca poti beneficia de serviciile noastre cum ar fi catre alti utilizatori daca alegi sa folosesti platforma de exchange tickets, catre furnizori de servicii care asigura functionarea WEB/APP sau a sistemului de plati online, agentii de marketing, autoritati sau institutii publice in vederea indeplinirii obligatiilor legale etc.

Datele tale nu vor fi transferate in afara Spatiului Economic European.

6. COOKIES

Un cookie este un fisier text de dimensiuni mici care stocheaza setari din Internet. Majoritatea website-urilor utilizeaza tehnologia cookie. Cookie-urile sunt descarcate de catre browser-ul tau de internet prima data atunci cand vizitezi un website. Data viitoare cand vizitezi acest website de pe acelasi dispozitiv, cookie-ul si informatiile din el sunt fie trimise inapoi catre website-ul unde a fost generat (cookie-uri primare), fie catre un alt website de care apartine acesta (cookie-uri procesate de catre terti). Prin aceasta, WEB-ul/APP-ul poate detecta faptul ca a fost deja deschis utilizand acest browser si, in unele cazuri, va diversifica apoi continutul pe care il afiseaza.

Cand accesezi serviciile noastre prin WEB sau APP, putem utiliza cookie-uri, in scopul de a simplifica experienta de navigare, permitand, de exemplu, accesul utilizatorilor care s-au inreigstrat in prealabil, accesul la promotii si concursi rezervate exclusiv utilizatorilor inregistrati, fara a fi nevoie sa te inregistrezi la fiecare vizita. De asemenea, folosim cookies pentru a masura parametreii de audienta, trafic si numarul de accesari.

COOKIE-URI INCLUSE IN ACEST WEBSITE CARE NU NECESITA CONSIMTAMANT

Cookie-urile obligatorii, cunoscute sub numele de cookie-urile “strict necesare”, permit functionalitati fara de care utilizarea website-ului in scopul in scopul dorit ar fi imposibila. Aceste cookie-uri sunt utilizate exclusiv de acest website si sunt, prin urmare, cunoscute sub numele de “cookie-uri primare”. Ele sunt salvate numai pe device-ul tau in timpul navigarii. Un exemplu in ce priveste necesitatea utilizarii cookie-urilor strict necesare este asigurarea faptului ca ceea ce vezi pe ecran corespunde volumului de date pe care il poate gestiona conexiunea ta la Internet. Mai mult, un cookie de acest gen este utilizat pentru a stoca consimtamantul tau in ce priveste utilizarea cookie-urilor pe site-ul nostru.

Consimțământul tău nu este necesar pentru utilizarea cookie-urilor strict necesare.

COOKIE-URI PRIMARE CARE NECESITA CONSIMTAMANT

Cookie-urile care din punct de vedere juridic nu sunt esentiale pentru utilizarea WEB-ului/APP-ului, indeplinesc totusi functii importante. Fara aceste cookie-uri, functionalitatile care permit utilizarea cu usurinta a serviciilor noastre, cum ar fi autentificarea sau accesare contului personal, nu vor mai fi disponibile.

UTILIZAREA IN ACEST WEBSITE A COOKIE-URILOR PROCESATE DE TERTI CARE NECESITA CONSIMTAMANT

Acest WEB/APP integreaza continut apartinand unor furnizori de servicii terti. Acesti furnizori de servicii terti pot plasa cookie-uri in timp ce vizitati WEBul sau folosit APPul, prin aceasta pot obtine informatii cu privire la acest fapt. Daca ai nevoie de mai multe informatii despre modul in care acesti furnizori de servicii terti utilizeaza cookie-urile, te rugam sa accesezi website-urile acestora. Daca nu doresti sa accepti deloc cookie-uri, atunci poti configura acest lucru direct in browser.

7. CARE SUNT DREPTURILE TALE?

In conformitate cu prevederile legale aplicabile ai o serie de drepturi care sunt destul de complexe si includ derogari, fapt pentru care este recomandat sa consulti legislatia aferenta precum si directivele emise de catre autoritatile competente pentru a obtine explicatii complete cu privire la aceste drepturi. Poti gasi insa un rezumat al drepturilor tale mai jos:

7.1. DREPTUL LA ACCESAREA DATELOR

Ai dreptul de a obtine confirmarea ca datele tale cu caracter personal sunt sau nu procesate de catre noi. In plus, ai dreptul sa obtii informatii mai detaliate in ce priveste datele personale stocate si in ce priveste procesarea lor de catre noi si, in anumite circumstante, aveti dreptul sa obtineti o copie a acestor date personale.

7.2. DREPTUL LA RECTIFICAREA DATELOR

Ai dreptul sa soliciti rectificarea datelor personale incorecte si, tinand cont de scopul in care ele sunt procesate, sa soliciti completarea datelor personale care lipsesc.

7.3. DREPTUL LA STERGEREA DATELOR

In anumite cazuri ai dreptul la stergerea datelor tale personale fara intarzieri nejustificate. Aceste circumstante includ: i) atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau procesate; ii) atunci cand iti retragi consimtamantul pentru procesarea pe baza de consimtamant; iii) atunci cand procesarea este in scopuri de marketing direct (inclusiv newsletter) si; iv) atunci cand datele personale au fost procesate fara respectarea legislatiei in vigoare. Totusi, exista anumite derogari generale de la dreptul de stergere a datelor. Aceste derogari generale includ cazurile in care procesarea este necesara: i) pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare si informare; ii) pentru indeplinirea obligatiilor legale sau; iii) pentru stabilirea, exercitarea si apararea revendicarilor legale.

7.4. DREPTUL LA RESTRICTIONAREA PROCESARII

In anumite cazuri ai dreptul la restrictionarea procesarii datelor tale personale. Acolo unde procesarea a fost restrictionata, noi putem continua sa stocam datele tale personale. Altfel, noi le vom procesa numai atunci cand: i) avem consimtamantul tau; ii) sunt necesare pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale; iii) sunt necesare pentru protejarea drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice, sau; iv) din considerente importante care vizeaza interesul public.

7.5. DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR

In masura in care cadrul legal pentru procesare este reprezentat de consimtamantul tau si aceasta procesare este realizata prin mijloace automatizate, ai dreptul sa obti datele tale cu caracter personal intr-un format structurat, folosit in mod uzual si compatibil cu dispozitivele de citire generice. Totusi, acest drept nu se aplica acolo unde exercitarea lui ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altora.

7.6. DREPTUL LA OBIECTIE

Ai dreptul sa obiectezi cu privire la procesarea datelor tale personale din considerente specifice situatiei dvs. individuale, dar numai in masura in care temeiul legal pentru procesare e acela ca procesarea este necesara: i) pentru desfasurarea unei actiuni in interesul public sau in exercitiul oricarei autoritati oficiale cu care am fost investiti sau; ii) in scopul intereselor legitime urmarite de catre noi sau de catre o entitate terta. Intr-un astfel de caz noi vom inceta procesarea datelor personale, cu exceptia situatiei cand putem demonstra considerente legitime convingatoare pentru procesare care au precedenta in raport cu interesele, drepturile si libertatile dvs., sau atunci cand procesarea are ca scop stabilirea, exercitarea si apararea revendicarilor legale.

7.7. DREPTUL LA RETRAGEREA CONSIMTAMANTULUI

In masura in care temeiul legal pentru procesarea datelor decurge din consimtamantul tau, ai dreptul sa il retragi in orice moment.

In cazul in care iti retragi consimtamantul acordat, noi vom inceta procesarea datelor dvs. personale, in afara cazurilor si in masura in care continuarea procesarii este permisa sau obligatorie in conformitate cu reglementarile de protectie a datelor in vigoare sau cu alte legi si reglementari care se aplica in acest context.

Daca te abtii de la furnizarea consimtamintelor necesare sau, daca te retragi ulterior din aceste consimtaminte, acest lucru poate avea ca o consecinta faptul ca nu vi mai putea beneficia de o parte din oferta de servicii furnizate de noi.

7.8. DREPTUL DE A FACE PLANGERE LA AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE A PROTECTIEI DATELOR

Ai dreptul sa inregistrezi oricand o plangere la autoritatea locala de supraveghere a protectiei datelor. Autoritatea de supraveghere a protectiei datelor in România este:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Bld. General Gheorghe Magheru 28-30,
010336, Bucuresti,
Romania
Tel: 031 805 9211
www.dataprotection.ro

8. CE SE INTAMPLA DACA NU SUNT MAJOR?

Ne preocupam de confidentialitatea si de siguranta minorilor pe internet, dar si in cadrul festivalului, motiv pentru care te invitam sa citesti si sectiunile privind accesul minorilor la festival din cadrul Regulamentului ce poate fi accesat aici.

Daca ai nu ai implinit inca 16 ani, va fi necesar sa folosesti serviciile WEB/APP doar sub supravegherea parintelui/titularului autoritatii parintesti.

Pentru validarea contului, vom avea de asemenea nevoie de o declaratie semnata de parintele/titularul autoritatii parintesti prin care acesta isi da consimtamantul sa folosesti serviciile noastre WEB/APP.

Recomandam cu tarie sa nu declarati alta varsta decat cea pe care o aveti, pentru a va putea proteja identitatea in mediul online.

9. PRELUCRAREA DATELOR ALTOR PERSOANE

In cazul in care alegeti sa ne furnizati datele personale ale altor persoane, cum ar fi atunci cand achizitionati bilete in numele altora, va asumati raspunderea cu privire la modalitatea in care ati obtinut aceste date si ca aveti un temei legal pentru prelucrarea acestora, noi neputand fi tinuti raspunzatori pentru incalcarea drepturilor persoanelor respective.

10. ACTUALIZAREA POLITICII PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Ne rezervăm dreptul ca, in mod discretionar, sa adaugam, sa modificam sau sa eliminam in viitor portiuni din aceasta Politica de Confidentialitate pentru a ne asigura ca informatiile continute furnizeaza o informare relevanta si adecvata cu privire la colectarea si procesarea de catre noi a datelor dvs. personale.

Poti gasi oricand versiunea actualizata a Politicii noastre de Confidentialitate in aceasta pagina web.